Terug naar de krant

Nieuw op streaming week 25: The Umbrella Academy en Money Heist: Korea - Joint Economic Area

Leeslijst recensie

On demand Weekoverzicht van nieuwe series en films op streamingdiensten. Deze keer: een ontspoorde familie van superhelden, en een groep dieven die geld stelen dat nog niet bestaat.

Leeslijst

The Umbrella Academy 3

Nieuw seizoen van de serie over een ontspoorde familie van superhelden. Na een tijdreisavontuur in het vorige seizoen, keren de personages van de Umbrella Academy terug naar de huidige tijd. Maar al snel blijkt dat ze in een parallel universum terecht zijn gekomen. Hoofdrolspeler Elliot Page maakte in 2020 bekend transgender te zijn. Zijn personage Vanya Hargreeves zal in het nieuwe seizoen ook een trans man zijn en voortaan Viktor Hargreeves heten.

Netflix, 10 afleveringen.

Money Heist: Korea - Joint Economic Area

Deels een remake en deels een vervolg op de Spaanse hitserie La casa de papel. In Money Heist: Korea staat Korea aan de vooravond van de eenwording van Noord en Zuid. Een gemeenschappelijke munt zorgt echter vooral voor grote ongelijkheid. Een groep dieven verenigt zich tegen het onrecht. Onder leiding van meesterbrein ‘De Professor’ bedenkt de bende een plan voor een bijzondere overval: het stelen van geld dat nog niet bestaat.

Netflix, 12 afleveringen..

Een versie van dit artikel verscheen ook in de krant van 22 juni 2022.

Mail de redactie

Ziet u een taalfout of een feitelijke onjuistheid?

U kunt ons met dit formulier daarover informeren, dat stellen wij zeer op prijs. Berichten over andere zaken dan taalfouten of feitelijke onjuistheden worden niet gelezen.

Maximaal 120 woorden a.u.b.
Vul je naam in